Kleinschade

Spotrepair is een bijzonder efficiënte manier om kleinere schades te herstellen.

Het is ook in vele gevallen goedkoper als traditioneel schadeherstel, en een bijkomend voordeel is dat de u de auto niet dagen lang kwijt bent.

Autodealers, Autobedrijven,Fleetowners, Leasemaatschappijen, Verhuurbedrijven en Particulieren laten daarom steeds vaker schades herstellen door middel van Kleinschade herstel ook wel Spot-Repair of Smart-repair genoemd.

Met De Rooij Kleinschade Service haalt u een echte Lak Schade Specialist in huis,die door zijn 20 jaren lange ervaring beschikt over kwaliteit en vakmanschap!

De Rooij Kleinschade Service is een betrouwbare partner met veel passie voor het vak. Daar waar het mogelijk is stellen wij ons flexibel op én afspraak is afspraak.

Wie kan ons benaderen?

Autobedrijven

Vele autobedrijven beschikken over een werkplaats….
Zou het niet mooi zijn als u een extra service kunt aanbieden….?
Door bij onderhoud en / of reparatie gelijk wat kleine schades laten herstellen door De Rooij Kleinschade Services! De klant en de auto is dan aanwezig, dus snel verdiend en wat nog belangrijker is … een tevreden klant!

Tevens kunnen wij ook worden ingeschakeld als er een auto verkocht moet worden,
maar er zit een vervelende schade op….. Zodra deze door ons hersteld is gaat de verkoopprijs omhoog ;)!

Ook Verhuurbedrijven, Fleetowners & Leasemaatschappijen kunnen De Rooij kleinschade Service in schakelen …

Tijdens het lopende contract van een berijder kan het voor komen dat er een schade ontstaat, deze wordt dan gemeld op úw schade afdeling. Deze melding wordt in behandeling genomen en uitbesteedt aan een schadebedrijf.

Het Traditionele schade herstel is vaak duurder omdat zij te maken hebben met hogere kosten. In een auto-spuiterij worden hele delen gespoten, en dat is niet altijd nodig! als het een lichte schade betreft.

Door onze vakkundige hersteltechniek zullen er veel schade's geheel naar wens hersteld kunnen worden. Daarmee bespaart ú op de kosten van het inzetten van een andere auto tijdens schade herstel, op de kosten van hèt traditionele schade herstel én de berijder is tevreden over úw service tijdens een schademelding!

U kunt ons ook inschakelen. Op het moment dat er voor een berijder het contract afloopt, en de auto ingenomen wordt.
Deze auto zal hoogst waarschijnlijk een andere berijder krijgen door middel van verhuur of verkoop.
Hoe fijn is het niet als de auto hersteld wordt van die lelijke kras(sen) of die beschadigde velg(en)en daardoor meer waard is?

Op het moment dat u ervoor kiest dat de auto hersteld moet worden bij een (huidige) schadeherstel bedrijf, bent u véél meer kosten kwijt, en met regelmaat komt het voor dat u de auto een paar dagen moet achterlaten … waardoor deze ook niet inzetbaar is, dus ook weer kosten.
Door onze perfecte en vakkundige techniek van Spotrepair kan de auto binnen een paar uur worden hersteld waardoor de waarde is gestegen en dezelfde dag of de volgende dag al inzetbaar!

Berijders van een Lease auto …

Onze bedragen voor het herstellen van de schade valt regelmatig onder het bedrag van het eigen risico.!

In vele gevallen kunnen wìj uw schade óók herstellen.
Vraag gerust bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wij verwelkomen u graag als nieuwe èn uiteindelijk als tevreden klant van De Rooij Kleinschade Service!

INFORMATIE

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan ons contact-formulier in!

Lees verder..

REFERENTIES

Uw opmerkingen kunt u kwijt in ons gastenboek!

Lees verder..